Koraba, kuhana bez soli

Koraba se zapravo najčešće i koristi za kuhanje. Točnije koristi se u kombinaciji sa drugim povrćem kako bi se napravili svježa i zdrava juha. No kuhanjem korabe ona gubi svoje hranjive sastojke i gubi ono najvažnije a to je vitamin C. No korabu možete i skuhati i jesti kao prilog uz neko jelo. Posebno se preporučuje svima koji imaju problema sa kilogramima i žele smršavjeti. Tu kuhanu korabu ne solite, i na taj način jedete apsolutno zdravi obrok koji će korisiti vašem tijelu. Jedini problem leži u tome što okus zaista nije zavidan, i potrebno je mnogo puta jesti korabu da bi ste se naviknuli na taj okus.

Koraba kuhana bez soli po 100g sadrži:

Kalorije (kcal): 29
Ugljeni hidrati (UH): 6,7
Proteini: 1,82
Masti: 0,12

Ostale namirnice:

  • Špinat Špinat je povrće koje je postalo vrlo poznato nakon što ga je animirani lik Popaj učinio poznatim. […]
  • Šparoge Šparoge su povrće koje u našim krajevima nije toliko popularno i ne koristi se toliko. Razlog tome […]
  • Viski Viski je alkoholno piće koje je jedno od najpoznatijih na svijetu. Ovo piće imamo prilike vrlo […]
  • Shiitake Shiitake gljiva je gljiva koju sigurno nećete imati priliku konzumirati svaki dan. Ova gljiva ne […]
  • Kupus, kuhani posoljeni Kupus je poznat po tome da u sebi ima razna ljekovita svojstva. Kalorijama je vrlo siromašan, a u […]
  • Kelj, glavica Kelj je naravno jedno od onih povrća čiji vam se okus možda i ne sviđa, no jednostavno ga morate […]

Odgovori

Obavezna polja *.