Hlap

Hlap je morski rak koji je zapravo najbolji mogući obrok. Okus mu je odličan, kalorijski je vrlo siromašan, pun je proteina i ima vrlo malo masti. Istina je da mu je da nije baš prejerano jeftin, no hlap je uvijek dobra kupovina. Može se pripremati na razne načine. Najpopularniji je kuhani hlap koji se ne poslužuje uz gotovo nikakav prilog neko samo uz čašu bijeloga vina. Može se izvaditi bijelo meso, i spohati. Možete skuhati bijelo meso hlapa i staviti ga u salatu. Imate puno izbora, i svaki će biti jednako ukusan. Hlap se mora nabaviti svjež, pa ga nabavljajte samo u ribarnici za koju ste sigurni da nabavlja svježe hlapove.

Hlap po 100g sadrži:

Kalorije (kcal): 91
Ugljeni hidrati (UH): 0,5
Proteini: 16,9
Masti: 1,9

Ostale namirnice:

  • Škarpina, pečena Škarpina se za razliku od drugih riba ne prirpema toliko na ovaj način. Meso joj je dosta […]
  • Škampi, kuhani Kuhani škapmi su dosta česti način pripreme ove namirnice, no mnogi se slažu kako nikako nije i […]
  • Tuna, sirova Najčešći način na koji se tuna konzumira je taj da se jede sirova. Razlog tome je što je meso tune […]
  • Škampi Škampi su vrlo poznata namirnica kojoj rijetko tko može odoljeti. Naravno radi se vrsti morskoga […]
  • Tuna, konzervirana u ulju Svi oni koji vole jesti tunu no ne mogu si ju priuštiti često pomisle kako je probati tunu iz […]
  • Ulje, maslinovo Maslinovo ulje je najpoznatije ulje u našim krajevima. Ovo ulje u potpunosti je zamijenilo […]

Odgovori

Obavezna polja *.