Jaje, kokošje kajgana

Kajgana jaja su sigurno većini ljudi najdraži doručak koji konzumiraju nekoliko puta tjedno. Kajgana jaja su kalorijski vrlo niska, no pošto se peku na maslacu ili ulju, dobijaju na kalorijama i masnoćama. Nije ih teško pripremiti. Sve što trebate je zamutiti nekoliko jaja, staviti na tavu i nakon tri ili četri minute spremna su za konzumiranje. Posolite ih, popaprite i dodajte neki dodatni začin kao recimo vlasac. Možete ih konzumirati uz pečenu slaninu ili kobasice. Kajgana jaja će vas držati punim energije sigurno do ručka, i neće vam teško pasti na želudac. Svojim najmlađima također možete raditi kajganu svako jutro bez straha od debljanja.

Jaje kokošje kajgana po 100g sadrži:

Kalorije (kcal): 167
Ugljeni hidrati (UH): 2,13
Proteini: 11,15
Masti: 12,13

Ostale namirnice:

  • Jaje, kokošje pečeno Jaje kokošje pečeno, ili poznatije kao jaje na oko je kao i kajgana vrlo popularan način da se […]
  • Žumanjak Žumanjak je dio jajeta koji služi za prehranu embrija u jajetu. Ovaj dio jajeta je energijom […]
  • Jaje, kokošje kuhano Ako postoji neki obrok koji je najbolji za sve koji vježbaju i koji trebaju proteinima punu a […]
  • Jaje, pačje Pačje jaje se zapravo ne razlikuje previše od kokošjih jaja. Proteinima, mastima i kalorijama […]
  • Jaje, kokošje svježe Svaki puta kada kupujete kokošja jaja i pitate prodavačicu ili gospođu na tržnici jesu li jaja […]
  • Jaje kokošje Kokošja jaja su zaista namirnica koju svako kućanstvo mora imati svaki dan. U posljednje vrijeme […]

Odgovori

Obavezna polja *.