Kako se sva piletina priprema na ovaj način, tako se mogu pripremiti i bataci. Oni sami po sebi imaju dosta drugačiji okus od bijelog mesa pileta i teže ih je jesti zbog njihovog sastava. Ako ih spohate morati ćete ostaviti kožicu na njima i umočiti ih u neku smjesu za pohanje. Kada to napravite jednostavno ih stavite na tavu sa vrelim uljem ili ih stavite u fritezu. Pohanje će trajati vrlo kratko i biti će gotovi za par minuta. Njih će i dalje biti malo teže jesti jer su puni žilica i hrskavice pa će vam možda zapinjati u ustima.
Pileći batak pohan po 100g sadrži:
Kalorije (kcal): 268
Ugljeni hidrati (UH): 8,3
Proteini: 22
Masti: 15,8
Ostale namirnice:
- Žablji kraci Žablji kraci su namirnica koju sigurno ne konzumirate često. Ova namirnica je jedna od onih za […]
- Šunka, pileća i pureća Ova šunka kao i šunka bez masti su najbolje šunke koje možete kupiti. Okusi možda nisu najbolji […]
- Mesni narezak, svinjsko meso Mesni narezak od svinjskog mesa je kalorijama nešto bogatiji od onoga koji u sebi ima i goveđe […]
- Šunka Šunka je namirnica koja na našim prostorima ima vrlo bogatu povijest. Ovu namirnicu ne konzumira […]
- Salama, pileća, pureća Ove salame se ne koriste toliko koliko se koriste druge salame iz razloga što su skuplje od […]
- Golub, odrasli Kao i kod mladoga goluba, odrasloga goluba mora pripremiti pravi stručnjak, i osoba koja zna što […]