Oslić, fileti

Jedini problem kod oslića je što ima jako puno malih košćica koje je dosta teško izvaditi. Taj problem možete riješiti tako da kupite filet oslića. Možete ga kupiti u ribarnici, ili zamrznute u super marketima. Filet oslića pripremiti ćete tako da ga stavite na vrelo ulje, ili ga pohate sa krušnim mrvicama. Kako je okus oslića vrlo blag i nježan dodajte neki umak da ga malo podigne. Najbolje bi bilo kada bi ste napravili umak od maslinovog ulja. Stavite maslinovo ulje u neku posudu, dodajte sitno nasjeckani češnjak i dodajte dosta peršina. Taj umak prelijte po filetu oslića koji ćete poslužiti uz kuhani krumpir.

Oslić fileti po 100g sadrži:

Kalorije (kcal): 118,4
Ugljeni hidrati (UH): 0
Proteini: 18
Masti: 5,13

Ostale namirnice:

  • Škampi Škampi su vrlo poznata namirnica kojoj rijetko tko može odoljeti. Naravno radi se vrsti morskoga […]
  • Tuna, konzervirana u ulju Svi oni koji vole jesti tunu no ne mogu si ju priuštiti često pomisle kako je probati tunu iz […]
  • Tuna, sirova Najčešći način na koji se tuna konzumira je taj da se jede sirova. Razlog tome je što je meso tune […]
  • Šaran Šaran je riba koja je u našim krajevima izrazito popularna. Možete ga kupiti u svakoj ribarnici, […]
  • Škarpina, pečena Škarpina se za razliku od drugih riba ne prirpema toliko na ovaj način. Meso joj je dosta […]
  • Štuka Štuka je riba koja je vrlo popularna na našim prostorima. Razlog tome je što je iznimno finoga […]

Odgovori

Obavezna polja *.