Kobasica, svinjska dimljena

Dimljene svinjske kobasice možete kupiti u mesnicama. Postoje i neki proizvodi ove vrste u super marketima, no okus je jednostavno užasan. No ako imate adekvatan prostor, i vi sami možete napraviti dimljene svinjske kobasice. Naravno da ih nećete sami raditi i puniti, nego kupite sirove svinjske kobasice, i postupak dimljenja napravite sami. To ćete napraviti tako da ćete kobasice staviti u prostoriju u kojoj je žar i iznad njega je postavljena šipka. Te kobasice ostavite tri do četri dana i nakon toga ih maknite. Nakon toga ih malo podignite i tako još nekoliko dana. Poslje toga ih ostavite u zatvorenu prostoriju u kojoj je temperatura 10 stupnjeva.

Kobasice svinjske dimljene po 100g sadrži:

Kalorije (kcal): 387
Ugljeni hidrati (UH): 2
Proteini: 21,9
Masti: 31,3

Ostale namirnice:

  • Čaj, zeleni Prirodni zeleni čaj možete kupiti u super marketu ili ga možete i sami pripremiti. Naime može se […]
  • Žablji kraci Žablji kraci su namirnica koju sigurno ne konzumirate često. Ova namirnica je jedna od onih za […]
  • Šunka, bez masti Šunka bez masti kao i svako drugo meso bez masti je odlična namirnica za sve one koji imaju […]
  • Šunka Šunka je namirnica koja na našim prostorima ima vrlo bogatu povijest. Ovu namirnicu ne konzumira […]
  • Svinjetina, sušeni vrat Sušeni vrat je namirnica koja je mastima i kalorijama vrlo loša i svi oni koji imaju višak […]
  • Kobasica, svinjska pečena Pečenice ili svinjske pečene kobasice također možete sami napraviti u svojoj kuhinji. Možete ih i […]

Odgovori

Obavezna polja *.