Kečap

Kečap je umak koji danas ima vrlo veliku primjenu. Popularnost kečapa u današnje vrijeme je veća nego ikada, iz razloga što se danas kečap može koristiti uz bezbroj nezdravih jela koja će učiniti još ukusnijima. Istina je da možete napraviti domaći kečap, no kako je konkurencija velika, sve marke kečapa su svoj proizvod praktički snizili na najnižu moguću cijenu kaku bi kupili baš njihov proizvod ispred konkurentskog. Kečap možete koristiti uz krumpiriće, uz hot dog, uz hambureger, uz sendviče, uz gotovo svako jelo koje postoji. Kečap je jedan od onih umaka uz koji ćete gotovo sigurno dobiti kilograme, pa se preporučuje izbjegavanje u širokom luku.

Kečap po 100g sadrži:

Kalorije (kcal): 63
Ugljeni hidrati (UH): 13,7
Proteini: 1,5
Masti: 0,01

Ostale namirnice:

  • Majoneza Majoneza je umak ili dodatak jelu koji ima vrlo fini okus, i sigurno je da će svako jelo podići […]
  • Senf Senf je umak koji se jako puno koristi u našim krajevima. Vrlo rijetko se kupuje domaći senf, zato […]
  • Majoneza, light Majoneza light je umak koji je napravljen za sve one koji vole jesti običnu majonezu, no imaju […]
  • Hrenovke, svinjske i goveđe Svinjske i goveđe hrenovke su namirnica koja se može kupiti u svakome super marketu. Vrlo su […]
  • Shiitake Shiitake gljiva je gljiva koju sigurno nećete imati priliku konzumirati svaki dan. Ova gljiva ne […]
  • Tartar umak Tartar umak je možda i najpopularniji umak na našim prostorima. Razlog tome je što se vrlo lagano […]

Odgovori

Obavezna polja *.