Govedina, but

Goveđi but je možda čak i najlakši za pripremu. Govedina je sama po sebi vrlo zahtjevna, i treba ju znati pripremiti na pravi način, no goveđi but je možda jedini izuzetak u goveđem mesu. Možete ga pripremiti na razne načine, staviti u pečnicu s krumpirom, staviti na tavu sa uljem i gljivama, pošpikati ga češnjakom… Ima raznih načina, i u pravilu goveđi but ispada najukusniji od svih goveđih jela. Kalorijski nije toliko bogat, ima dosta proteina, i čak mu postotak masti nije na razini ostalih goveđih jela. Jeftin je, može se kupiti gotovo svugdje, i mogu ga konzumirati gotovo svi.

Govedina but po 100g sadrži:

Kalorije (kcal): 179
Ugljeni hidrati (UH): 0
Proteini: 19,6
Masti: 11,2

Ostale namirnice:

  • Svinjetina, sušeni vrat Sušeni vrat je namirnica koja je mastima i kalorijama vrlo loša i svi oni koji imaju višak […]
  • Šunka, pileća i pureća Ova šunka kao i šunka bez masti su najbolje šunke koje možete kupiti. Okusi možda nisu najbolji […]
  • Šunka Šunka je namirnica koja na našim prostorima ima vrlo bogatu povijest. Ovu namirnicu ne konzumira […]
  • Šunka, bez masti Šunka bez masti kao i svako drugo meso bez masti je odlična namirnica za sve one koji imaju […]
  • Žablji kraci Žablji kraci su namirnica koju sigurno ne konzumirate često. Ova namirnica je jedna od onih za […]
  • Zec (kunić) Zec je namrinica koju ili obožavate ili ne možete smisliti. Razlog tome je naravno što većina […]

Odgovori

Obavezna polja *.