Skuša, pečena

Skuša se može pripremati na razne načine no sigurno najbolji i najukusniji način je ako se pripremi u pećnici. Ne morate ju filetirati ili čistiti, sve što trebate je staviti ju cijelu u neku posudu sa krumpirima ili nekim drugim povrćem. Kada ju izvadite zalijte ju umakom od maslinovog ulja, češnjaka i peršina. Nakon toga ju otvorite i izvadite jednim potezom sve kosti. Ovakva skuša je iznimno ukusna i ne trebate biti neki stručnjak u kuhinji da ju pripremite. Čak i ako ostane koju minutu duže ili kraće u pećnici neće toliko utjecati na okus. Ovakva skuša ima jako puno proteina pa će vam dati veliku dozu energije.

Skuša pečena 100g sadrži:

Kalorije (kcal): 262
Ugljeni hidrati (UH): 0
Proteini: 23,9
Masti: 17,8

Ostale namirnice:

  • Štuka Štuka je riba koja je vrlo popularna na našim prostorima. Razlog tome je što je iznimno finoga […]
  • Škampi, kuhani Kuhani škapmi su dosta česti način pripreme ove namirnice, no mnogi se slažu kako nikako nije i […]
  • Škampi Škampi su vrlo poznata namirnica kojoj rijetko tko može odoljeti. Naravno radi se vrsti morskoga […]
  • Štuka, pečena Štuka se priprema na razne načine, no možda najpopularniji je da se priprema pečena. Ima vrlo fino […]
  • Škarpina, pečena Škarpina se za razliku od drugih riba ne prirpema toliko na ovaj način. Meso joj je dosta […]
  • Tuna, sirova Najčešći način na koji se tuna konzumira je taj da se jede sirova. Razlog tome je što je meso tune […]

Odgovori

Obavezna polja *.