Sipa, pečena

Jedan od načina na koji možete pripremiti sipu je da ju stavite u pećnicu i pečete. Ovakva sipa je dosta specifičnog okusa i sigurno se neće svima svidjeti. I takvu sipu je potrebno prethodno jako dobro očistiti kako se ne bi uništio vrlo delikatan okus sipe. Stavite ju u protvan u kojemu će biti krumpiri i neko začinsko bilje kao recimo ružmarin. Kada je gotova poslužite ju uz bijelo vino. I pečena sipa je kalorijama i mastima vrlo siromašna i može ju svatko konzumirati bez obzira na probleme sa kilogramima ili visoki kolesterol. Ako kupujete sipu pazite da ju kupite u nekoj ribarnici za koju znate da će biti svježa.

Sipa pečena 100g sadrži:

Kalorije (kcal): 158
Ugljeni hidrati (UH): 1,6
Proteini: 32,5
Masti: 1,4

Ostale namirnice:

  • Štuka, pečena Štuka se priprema na razne načine, no možda najpopularniji je da se priprema pečena. Ima vrlo fino […]
  • Škampi Škampi su vrlo poznata namirnica kojoj rijetko tko može odoljeti. Naravno radi se vrsti morskoga […]
  • Štuka Štuka je riba koja je vrlo popularna na našim prostorima. Razlog tome je što je iznimno finoga […]
  • Vrganj Vrganj je gljiva koja je u našim krajevim vrlo popularna. Razlog tome je naravno okus ove gljive. […]
  • Šaran Šaran je riba koja je u našim krajevima izrazito popularna. Možete ga kupiti u svakoj ribarnici, […]
  • Tuna, konzervirana u ulju Svi oni koji vole jesti tunu no ne mogu si ju priuštiti često pomisle kako je probati tunu iz […]

Odgovori

Obavezna polja *.