Haringa, fileti u paradajz sosu

Haringini fileti u paradajz sosu su jelo koje će vam se na prvi pogled činiti kao delikatesa, no prava istina je u tome da okus dosta varira od osobe do osobe, i ako volite haringu, ne mora značiti da će vam se ovaj način pripreme pretjerano svidjeti. Razlog tome je što paradaj sos nekako izvuće svu svježinu iz haringe, i ostaje nam meso ribe koju je teško prepoznati. No ako volite okus rajčice, onda će vam se sigurno svidjeti. Kada se haringa priprema na ovaj način ima najveći udio masti u sebi, pa bi možda bilo bolje izbjeći ovakvu haringu osim ako baš obožavate ovaj način pripreme.

Haringa fileti u paradajz sosu po 100g sadrži:

Kalorije (kcal): 218
Ugljeni hidrati (UH): 5,45
Proteini: 16,36
Masti: 16,36

Ostale namirnice:

  • Tuna, sirova Najčešći način na koji se tuna konzumira je taj da se jede sirova. Razlog tome je što je meso tune […]
  • Škampi Škampi su vrlo poznata namirnica kojoj rijetko tko može odoljeti. Naravno radi se vrsti morskoga […]
  • Tuna, konzervirana u ulju Svi oni koji vole jesti tunu no ne mogu si ju priuštiti često pomisle kako je probati tunu iz […]
  • Štuka, pečena Štuka se priprema na razne načine, no možda najpopularniji je da se priprema pečena. Ima vrlo fino […]
  • Škarpina Škarpina je riba koja svojim izgledom sigurno neće izmamiti nekoga da ju konzumira. Ova riba ima […]
  • Škampi, prženi Jedan od načina na koji možete pripremiti škampe je možda i onaj najpouplarniji a to je da ih […]

Odgovori

Obavezna polja *.