Fishburger

Fishburger nije toliko jednostavno napraviti. Morate pogoditi smjesu, koliko koje ribe ide u tu smjesu, pogoditi začine, pa nakon toga napraviti smjesu koja će ga učiniti pogodnim za pohanje. No muke možete skratiti tako da kupite panirani fishburger. Njima je cijena dosta niža od ostalih paniranih ribljih proizvoda. Vi ih samo trebate staviti na vrelo ulje. Najbolje ih je poslužiti u hambi pecivu sa nekim umacima kao što su majoneza i kečap. Poslužite ih uz krumpriće. No kada to sve zborijite dobiti ćete dosta kalorija, pa ih nemojte baš na taj način konzumirati svaki dan.

Panirani fishburgeri po 100g sadrži:

Kalorije (kcal): 142
Ugljeni hidrati (UH): 23,3
Proteini: 7,9
Masti: 1,4

Ostale namirnice:

  • Tuna, sirova Najčešći način na koji se tuna konzumira je taj da se jede sirova. Razlog tome je što je meso tune […]
  • Škampi Škampi su vrlo poznata namirnica kojoj rijetko tko može odoljeti. Naravno radi se vrsti morskoga […]
  • Škampi, prženi Jedan od načina na koji možete pripremiti škampe je možda i onaj najpouplarniji a to je da ih […]
  • Škampi, kuhani Kuhani škapmi su dosta česti način pripreme ove namirnice, no mnogi se slažu kako nikako nije i […]
  • Štuka, pečena Štuka se priprema na razne načine, no možda najpopularniji je da se priprema pečena. Ima vrlo fino […]
  • Štuka Štuka je riba koja je vrlo popularna na našim prostorima. Razlog tome je što je iznimno finoga […]

Odgovori

Obavezna polja *.