Čokolada za kuhanje

Čokolada za kuhanje koristi se većinom u desertima ili u nekim namazima. Ova čokolada nije predviđena za svakodnevno konzumiranje. Neki stručnjaci se slažu da ovu čokoladu možete konzumirati ako imate želučanih problema, pa da ih smiri. No ova čokolada ima vrlo gorak okus jer nije prerađena kao ostale čokolade. Može se kupiti u svakome super marketu i cijena joj je prilično niska. Vrlo brzo se rastopi i odlično ide uz recimo jagode. Također se vrlo dobro slaže sa svakim kiselim voćem koje će ublažiti i dati dobar kontrast u smislu kiselo slatko. Kalorijama i mastima je nešto siromašnija od obične čokolade.

Čokolada za kuhanje 100g sadrži:

Kalorije (kcal): 564
Ugljeni hidrati (UH): 63,5
Proteini: 14,11
Masti: 28,22

Ostale namirnice:

  • Mlijeko, čokoladno Čokoladno mlijeko je mlijeko koje se dobiva dodavanjem čokolade u punomasno mlijeko. Ovo mlijeko […]
  • Čokoladni bomboni Ako baš jako volite jesti čokoladu i ne možete se zamisliti kako jedete neku drugu slasticu, […]
  • Čokoladni bomboni s likerom Čokoladni bomboni s likerom su namirnica koja se vrlo rijetko konzumira. Ova namirnica je možda i […]
  • Čokolada Čokolada je možda i najpopularnija namirnica koju imamo priliku koristiti. Postoje razne vrste […]
  • Čips od krumpira Čips od kurmpira je namirnica koja je svima vrlo dobro poznata. Najveći problem je u tome što svi […]
  • Pekmez Pekmez je slastica ili desert koji je u našim krajevima popularan dugi niz godina. Ima odličan […]

Odgovori

Obavezna polja *.