Kamenice

Ne morate biti ljubimac plodova mora da bi ste mogli uživati u kamenicama. Kamenice su delikatesa koja se uklopila u svaku kuhinju diljem svijeta. Odličnog su okusa, no moraju biti napravljene od strane osobe koja zna raditi sa njima jer su vrlo delikatne. Svježe kamenice je vrlo teško nabaviti. Možete ih kupiti u ribarnicama, no ako nisu pravilno skladištene i osjetite neki čudan miris odmah odustanite od konzumiranja. Kamenice se lako kvare, i kao takve mogu izazvati razne komplikacije u želudcu, te ih možete osjećati u svome želudcu danima. Stoga se počastite tu i tamo u nekom restoranu, naručite kamenice i bijelo vino i jednostavno uživajte.

Kamenice po 100g sadrži:

Kalorije (kcal): 68
Ugljeni hidrati (UH): 3,93
Proteini: 7,03
Masti: 2,5

Ostale namirnice:

  • Škampi, kuhani Kuhani škapmi su dosta česti način pripreme ove namirnice, no mnogi se slažu kako nikako nije i […]
  • Štuka, pečena Štuka se priprema na razne načine, no možda najpopularniji je da se priprema pečena. Ima vrlo fino […]
  • Tuna, konzervirana u ulju Svi oni koji vole jesti tunu no ne mogu si ju priuštiti često pomisle kako je probati tunu iz […]
  • Škampi, prženi Jedan od načina na koji možete pripremiti škampe je možda i onaj najpouplarniji a to je da ih […]
  • Tuna, sirova Najčešći način na koji se tuna konzumira je taj da se jede sirova. Razlog tome je što je meso tune […]
  • Škarpina, pečena Škarpina se za razliku od drugih riba ne prirpema toliko na ovaj način. Meso joj je dosta […]

Odgovori

Obavezna polja *.